Várj A Békességre

Várj a békességre

„Hadd halljam meg, mit hirdet az Úristen! Bizony, békességet hirdet népének” (Zsolt.85,9.)

Mikor Isten szól, megadja nekünk a belső béke mély érzését, hogy megerősítse, amit hallunk, az valóban tőle való. Még ha a beszéde meg is fenyít minket, Igazságának szelleme megnyugta- tóan vigasztalja a lelkünket.Mikor Isten szól, megadja nekünk a belső béke mély érzését, hogy megerősítse, amit hallunk, az valóban tőle való. Még ha

Mikor ellenségünk, a csaló szól hozzánk, ő nem tud békét adni. Mikor megpróbáljuk a saját fejünk után megoldani a dolgainkat, akkor sem érezhetjük a békét, mert a „A test törekvése halál, a lélek törekvése pedig élet és békesség,” (Róma 8,6.)

Minden esetben, amikor hiszed, hogy Isten szól hozzád, vagy hozol egy döntést arra alapozva, amit hited szerint az Úr mondott, használd a békesség skálát. Ha nincs annyi békességed, ami alátá- masztja az általad hallott vezetést, akkor ne menj bele. nem kell má- soknak megmagyaráznod, miért nincs békességed a dologgal kapcsolatban, talán még te sem tudod a miértet. egyszerűen csak mond azt, „Most nincs békességem ezzel kapcsolatban, ezért nem lenne bölcs dolog részemről belevágni”.

Mindig várd meg, hogy azzal kapcsolatban, amiről azt gondolod, hogy az Úr utasított, a békesség betöltse a lelkedet. A békesség egy megerősítés, hogy valóban Isten szólt hozzád, és megfelelő szá- modra az időzítés, hogy cselekedj. A békesség magabiztosságot és hitet ad, ami képessé tesz rá, hogy engedelmeskedjünk Isten útmu- tatásának.


Isten szava ma hozzád: Várj a békességre, mielőtt cse- lekszel!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon