Acționează pentru libertatea ta

Acționează pentru libertatea ta

Deci dacă Fiul vă face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi. – Ioan 8:36

Din moment ce Dumnezeu nu ne-a creat să trăim în niciun fel de robie, putem experimenta libertatea de a ne bucura de tot ceea ce Dumnezeu ne-a dat în Hristos. El ne-a dăruit viața, iar noi ar trebui să ne bucurăm de ea.

În viețile noatre nu putem să ne dorim doar a fi liberi, ci pentru aceasta trebuie să și acționăm. Este necesar să ascultăm Cuvântul lui Dumnezeu și călăuzirea Duhului Sfânt. Aceasta înseamnă că nu doar auzim sau citim Cuvântul, ci de asemenea, împlinim ceea ce ne spune.

Te bucuri de libertate în viața ta? Mă rog ca Domnul să te încurajeze să cauți libertatea care, prin Isus Hristos, este a ta. Deoarece El a murit pe cruce să ne elibereze de sub puterea păcatului; astfel, noi putem fi eliberați din orice probleme pe care le întâmpinăm în viață.

Libertatea este a ta; îndrăznește să ți-o însușești. Lasă-te călăuzit de Duhul Sfânt și fii liber să te bucuri de tot ceea ce Dumnezeu are pentru tine în Hristos Isus.


Rugăciune

Doamne, mi-am găsit în Tine eliberarea de păcat, robie și de orice fel de opresare. Aleg să acționez pentru libertatea mea, ascultând călăuzirea Duhului Sfânt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon