Adevărata Împlinire

Adevărata împlinire

 Căci El a potolit setea sufletului însetat şi a umplut de bunătăţi sufletul flămând. (Psalmul 107:9)

Sper că ai avut momente în viață alături de Dumnezeu care au fost extrem de satisfăcătoare pentru tine. El este Singurul care poate satisface cu adevărat dorul sufletului, așa că nu-ți pierde timpul cu căutări deșarte.

Indiferent de ce deținem, unde mergem sau ce facem, nimic în afară de Dumnezeu nu ne poate satisface cu adevărat. Banii, călătoriile, casele și mobilierul, hainele, oportunitățile deosebite, căsnicia, copiii și multe alte binecuvântări pot fi cu siguranță captivante și să aducă fericire. Dar fericirea se bazează pe ceea ce se întâmplă într-un moment dat, în timp ce adevărata bucurie, pe care Dumnezeu vrea să o avem, se bazează pe o siguranță internă care este complet independentă de circumstanțele exterioare.

Nu vom fi satisfăcuți pe deplin decât dacă Îl punem pe Dumnezeu pe primul loc în totul și când vom face aceasta, El ne va da pe deasupra lucrurile pe care le dorim (vezi Matei 6:33).

Pierdem timp și bani și facem planuri pentru a ne hrăni fizic în fiecare zi. Câteodată știm și ce vom mânca a doua zi! Așa cum trebuie să ne hrănim trupul fizic, trebuie să ne hrănim și duhul. De multe ori credem că putem avea o relație bună cu Dumnezeu fără să ne hrănim cu Cuvântul Său și fără să ne umplem de prezența Lui. Caută-L cel puțin la fel de mult ca hrana fizică.

Am fost creați pentru a ne bucura de o relație vie, vitală cu Dumnezeu, și ceva ne va lipsi întotdeauna până când nu vom avea această relație. Dacă ne luăm timp să ne hrănim din Cuvântul Său și să ne bucurăm de prezența Lui în fiecare zi, vom experimenta o satisfacție profundă și continuă.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Hrănește-ți sufletul la fel de mult ca trupul.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon