Ajutorul E Aici

Ajutorul e aici

Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor (Sfătuitor, Ajutor, Mijlocitor, Apărător, Întăritor, Înlocuitor) care să rămână cu voi în veac.  (Ioan 14:16, Biblia amplificată)

Mulți oameni L-au primit pe Isus ca Domn și Mântuitor. Ei vor merge în cer, dar nu vor beneficia niciodată de capacitatea deplină a Duhului Sfânt care este disponibilă sau nu vor experimenta adevăratul succes de care vrea Dumnezeu ca ei să se bucure pe pământ. Mai simplu spus, mulți vor fi în drum spre cer, dar nu se vor bucura de călătorie.

Adesea ne uităm la cei care au bogății, poziție, putere, faimă și alte resurse din abundență și îi considerăm „oameni de succes”. Dar multe persoane care sunt considerate de succes tot duc lipsă de pace, bucurie, mulțumire și alte binecuvântări. Astfel de oameni nu au învățat niciodată să depindă complet de puterea Duhului Sfânt.

Oamenii care sunt autosuficienți cred adesea că a depinde de Dumnezeu este o dovadă de slăbiciune. Însă adevărul este că, bazându-se pe Duhul Sfânt, ei pot realiza mai multe în viața lor decât ar putea vreodată prin propriile lor puteri.

Dumnezeu ne-a creat atât cu puncte forte, cât și cu puncte slabe și avem nevoie de ajutorul Lui. Știm că El vrea să ne ajute pentru că ne-a trimis un Ajutor divin, pe Duhul Sfânt, să trăiască în noi.

De multe ori ne chinuim inutil pentru că nu acceptăm ajutorul care ne este disponibil. Te încurajez să te bazezi pe El, nu pe puterea ta. Cu orice te-ai confrunta, nu trebuie să fii singur.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Cea mai rea zi a ta cu Dumnezeu va fi mai bună decât cea mai bună zi a ta fără Dumnezeu. Duhul Sfânt este aici ca să-ți vorbească și să te ajute acolo unde ai nevoie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon