Aproprie-te

Aproprie-te

Apropiaţi-vă de Dumnezeu și El Se va apropia de voi. (Iacov 4:8)

Nu oricine este dispus să plătească prețul necesar pentru a fi aproape de Dumnezeu. Nu toată lumea este dispusă să își ia pur și simplu timpul necesar sau să facă investițiile necesare creșterii spirituale. Dumnezeu nu ne cere tot timpul pe care-l avem. Cu siguranță vrea să facem lucruri pe care nu le considerăm „spirituale”. El ne-a dat un trup, un suflet (minte, voință și emoții) și un duh și Se așteaptă să avem grijă de toate aceste părți.

Dezvoltarea trupului și îngrijirea sufletului nostru necesită timp și efort. Emoțiile noastre trebuie să fie slujite; trebuie să ne distrăm și să fim distrați și trebuie să ne bucurăm de compania altor oameni. Mințile noastre trebuie să crească și să fie reînnoite zilnic. În plus, avem o natură spirituală care are nevoie de atenție. Pentru a fi echilibrați și sănătoși, trebuie să ne luăm timp și să avem grijă de întreaga noastră ființă.

Cred că problema intimității cu Dumnezeu este o chestiune de timp. Spunem că nu avem timp să Îl căutăm pe Dumnezeu, dar adevărul este că avem timp să facem lucrurile care sunt cele mai importante pentru noi. Chiar dacă trebuie să luptăm cu distragerile de zi cu zi, dacă cunoașterea lui Dumnezeu și auzirea Lui sunt importante pentru noi, atunci vom găsi timp. Nu încerca să-I găsești loc lui Dumnezeu în programul tău, ci fă-ți programul în funcție de timpul tău cu El.

Cunoașterea lui Dumnezeu este o investiție de lungă durată, așa că nu te descuraja dacă nu obții rezultate imediate. Fii hotărât să-L onorezi cu timpul tău și vei culege roadele.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Precum exercițiile fizice, exercițiile spirituale trebuie să fie făcute regulat. Cu siguranță vei vedea rezultatele.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon