Așteaptă

Da, suflete, încrede-te în Dumnezeu, căci de la El îmi vine nădejdea. (Psalmul 62:5)

Puterea lui Dumnezeu este eliberată atunci când ne rugăm cu credință și încredere, pentru că credința Îl mulțumește. Speranța este un atribut al credinței care are propriul său tip de putere – puterea speranței. Credința ajunge în tărâmul spiritual și așteaptă să apară puterea supranaturală a lui Dumnezeu și face ceea ce nici o persoană de pe pământ nu ar putea face. În schimb, îndoiala se teme că nimic bun nu se va întâmpla; lui Dumnezeu nu ii place îndoiala și El nu va binecuvânta îndoiala. Atunci când trăim cu îndoială, dezamăgire și lipsă de încredere în Dumnezeu suntem neputincioși.

Gândește-te la o situație în care nu erai sigur că Dumnezeu va interveni pentru tine. Nu-i așa că nu puteai să te rogi rugăciuni foarte puternice? Acum amintește-ți un moment în care inima ta era complet încrezătoare în Dumnezeu și chiar ai crezut că El va interveni pentru tine. Nu-i așa că ai putut să te rogi având un anumit sentiment de putere? Aceasta este puterea așteptării sau a speranței în rugăciune. Chiar dacă lucrurile nu funcționează exact așa cum ai sperat, ai încredere în Dumnezeu că El știe ce este mai bine și să aștepti în continuare ca El să facă lucruri mărețe.


Cuvântul lui dumnezeu pentru tine astăzi: Așteptă ca Dumnezeu să facă lucruri mărețe în viața ta și roagă-te cu îndrăzneală.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon