Biruință asupra stresului

Biruință asupra stresului

„Dar acum, am fost izbăviţi de Lege şi suntem morţi faţă de Legea aceasta, care ne ţinea robi, pentru ca să slujim lui Dumnezeu într-un duh nou, iar nu după vechea slovă.”(Romani 7:6)

Există perioade în viața noastră când trecem prin situații stresante, dar putem fi biruitori, nu doborâți de acestea. Prin puterea și călăuzirea Duhului Sfânt, putem să ne rezolvăm problemele în liniște, în loc să fim copleșiți de stres. Dacă ascultăm de îndrumările Duhului Sfânt, vom ști să gestionăm orice situație cu care ne confruntăm.

Toți trecem prin situații neplăcute, dar prin puterea lui Dumnezeu, putem trece prin aceste circumstanțe fără să ne stresăm. Cu cât ne încredem mai mult în Dumnezeu, cu atât viața noastră devine mai ușoară. Nu toate situațiile cu care ne confruntăm sunt ușoare, dar în toate putem avea odihna de la Duhul Sfânt. Cu alte cuvinte, Dumnezeu ne împuternicește să facem tot ceea ce trebuie să facem prin El, deoarece El este cel care ne revitalizează și ne ajută în toate.

Dumnezeu ne va călăuzi, dar trebuie să avem suficientă încredere în El ca să Îi ascultăm călăuzirea. El niciodată nu ne va da îndrumări care sunt în defavoarea noastră sau care nu ne ajută să progresăm. Dumnezeu te conduce spre biruință și victorie, nu spre înfrângere. În timp ce vei asculta de călăuzirea Lui, sunt sigură că vei experimenta mai puțin stres ca în alte ocazii. S-ar putea ca Domnul să îți spună să nu faci lucrul pe care ți-ai propus să-l faci, sau dimpotrivă, să faci ceva ce nu doreai să faci, dar ascultarea și supunerea față de călăuzirea Lui te vor opri din a face alegeri greșite și a-ți pierde timpul și energia.

Dacă asculți de călăuzirea Duhului Sfânt, vei fi eliberat de stres.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon