Bucură-te în nădejdea experimentării favorului lui Dumnezeu

Bucură-te în nădejdea experimentării favorului lui Dumnezeu

Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem; şi ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. – Romani 5:2

Biblia este plină cu promisiuni pline de speranță pentru tine și pentru mine. Avem acces la prezența lui Dumnezeu. El dorește să ne vindece, va împlini toate nevoile noastre și mai sunt multe alte promisiuni, prea multe ca să le putem aminti pe toate! De aceea, este așa de trist când creștinii ratează promisiunile lui Dumnezeu, fiindcă le lipsește credința.

Iată o întrebare: aștepți tu acele promisiuni? Lucruri bune vor începe să ți se întâmple când te vei bucura în mod consecvent de nădejdea experimentării favorului lui Dumnezeu.

Luca 2:52 ne spune că Isus era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor. Tu și cu mine accesăm favoarea lui Dumnezeu prin credință. Putem crește în această favoare, experimentând promisiunile lui Dumnezeu, ca și Isus. Chiar dacă acum nu vezi acele lucruri în viața ta, poți să te bucuri și să îți pui nădejdea în Dumnezeu, știind că ele vor veni. Tot ceea ce este promis în Biblie este pentru noi, deci, bucură-te în nădejdea experimentării slavei lui Dumnezeu chiar acum și El va face ca lucruri incredibile să se întâmple în viața ta!


Rugăciune

Doamne, aștept și mă bucur de promisiunile pe care mi le-ai făcut. Cred că poți să aduci în existență toate lucrurile care mi-au fost promise în Cuvântul Tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon