Bucurii nespuse

Bucurii nespuse

„Îmi vei arăta cărarea vieții; înaintea Feței Tale sunt bucurii nespuse și desfătări veșnice, în dreapta Ta.” (Psalmul 16:11)

Domnul este mereu prezent alături de noi, dar noi nu ne dăm seama întotdeauna de asta, sau nu ne facem timp să fim conștienți de acest lucru. Cred că acesta este motivul pentru care bucuria lipsește din viețile multor credincioși. Sunt mulți oameni nefericiți care își petrec viețile alergând după tot felul de lucruri, cu toate că nimic nu ne poate mulțumi pe deplin în afară de Dumnezeu Însuși.

Atunci când oamenii sunt nemulțumiți în interior, de obicei, caută un obiect din exterior care să potolească setea. Adesea, pornesc într-o alergare deșartă după ceva care nu le poate umple golul din interior. Am auzit spunându-se de multe ori că mulți urcă scara succesului, dar când ajung în vârful acesteia, își dau seama că scara lor se sprijină de clădirea greșită.

Atunci când nu ne uităm prioritățile, ne dăm seama că tot ceea ce ne trebuie cu adevărat în viață se găsește numai în Domnul. Caută să locuiești în prezența Sa. În El găsim cărarea vieții, bucurii nespuse și desfătări veșnice.


Noi putem râde și ne putem bucura de viață în ciuda situației în care ne aflăm deoarece Isus este bucuria noastră.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon