Când te simți descurajat

Când te simți descurajat

„Neprihăniților [de neclintit], bucurați-vă în Domnul și veseliți-vă! Scoateți strigăte de bucurie, toți cei cu inima fără prihană!” (Psalmul 32:11, Biblia amplificată)

Oamenii din toate categoriile sociale se confruntă cu descurajarea și deznădejdea. Există numeroase cauze pentru descurajare și o varietate de tratamente oferite pentru a face față acesteia. Unele sunt eficiente, dar multe oferă doar o soluție temporară. Vestea bună este că Isus ne poate vindeca și ne poate scăpa de descurajare. El ne poate readuce bucurie și pace în viață.

Dacă crezi în Isus Hristos, atunci bucuria Domnului sălășluiește în tine deja. Chiar și atunci când nu pari a te simți bucuros, poți accesa acea bucurie pe care o poți elibera prin credință. Poți trăi ceea ce-ți aparține datorită credinței tale în Isus Hristos. Dumnezeu Își dorește ca tu să fii bucuros!

Și eu am avut probleme cu descurajarea și deznădejdea cu mult timp în urmă. Însă, slavă lui Dumnezeu, am învățat că nu trebuie să le permit sentimentelor negative să pună stăpânire pe mine. Am învățat cum să eliberez bucuria Domnului în viața mea! Atunci când apare descurajarea, nu o accepta, ci încurajează-te, gândindu-te la promisiunile făcute de Dumnezeu și permițându-le acestora să te umple de speranță. Prin orice ai fi trecut în viață sau cu orice te confrunți chiar acum, să știi că dacă ești descurajat, nu vei schimba situația. Oricât ai fi pierdut deja, încă mai ai destule. Nu mai trăi în trecut și cere-I lui Dumnezeu să-ți arate viitorul pe care l-a planificat pentru tine!


Atunci când ești tentat să te descurajezi, respinge tentația aceasta și rămâi optimist, așteptându-te să ți se întâmple ceva bun!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon