Cel mai bun mod de a începe ziua

Cel mai bun mod de a începe ziua

O iau înaintea zorilor şi strig; nădăjduiesc în făgăduinţele Tale. – Psalmul 119:147

Cum îți începi ziua? Te dai jos din pat grăbit și abia reușești să ieși pe ușă la timp? Pornești televizorul? Faci exerciții? Indiferent care este rutina ta de dimineață, cea mai importantă întrebare pe care trebuie să ți-o pun este: Ce rol joacă pentru mine Dumnezeu la începutul unei zile?

Mi-a luat câțiva ani să realizez, însă acum știu: cel mai bun mod în care să îmi încep ziua este prin a-I aduce lui Dumnezeu mulțumire pentru ce a făcut pentru mine și a-I cere să mă facă o binecuvântare pentru alți oameni.

Te încurajez ca în fiecare dimineață să îți amintești de bunătatea lui Dumnezeu față de tine. Gândește-te la dificultățile din care te-a scos, la modul în care te-a vindecat, te-a schimbat și cât de bine este să știi că Îi pasă de tine și că îți aude rugăciunile.

Când înveți în fiecare dimineață să te gândești la Dumnezeu, El îți va da toată pacea și bucuria de care ai nevoie de-a lungul zilei, ca să trăiești pentru El.


Rugăciune

Doamne, astăzi hotărăsc să te caut întâi pe Tine, în fiecare dimineață când mă trezesc. Nimic nu este mai important decât a sta în părtășie cu Tine și a primi pacea și bucuria Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon