Cel mai important moment al zilei

Cel mai important moment al zilei

„Dumnezeule, Tu ești Dumnezeul meu, pe Tine Te caut! Îmi însetează sufletul după Tine, îmi tânjește trupul după Tine, într-un pământ sec, uscat și fără apă.” (Psalmii 63:1)

Lui Dumnezeu Îi place enorm atunci când îți petreci timpul cu El în părtășie și închinare în fiecare zi. Tocmai acest timp petrecut în compania Domnului îți va schimba mentalitatea despre viață, îți va da puterea necesară ca să reușești și te va apropia și mai mult de Dumnezeu.

Adesea, se întâmplă ca El să facă lucrările cele mai profunde din inimile noastre în momentele noastre cele mai intime cu El. Tocmai aceste momente intime petrecute în compania Domnului, când tu Îl iubești pe El și El te iubește la rândul Lui, te vor ajuta să crești și vei vedea cum va avea loc o adevărată transformare spirituală.

Viața este foarte aglomerată și mereu vor exista scuze ca să nu petreci timp în compania Domnului. Mereu vor fi treburi de făcut, telefoane de dat, mizerii de strâns și așa mai departe. Însă, dacă vei decide să-L pui pe Dumnezeu pe primul loc, căutând compania Sa indiferent de tot ce se întâmplă pe parcursul zilei, vei fi răsplătit cu prisosință.

Cu cât mai mult timp petreci în compania lui Dumnezeu, cu atât vei avea parte de mai multă încredere, pace, bucurie, putere, favoare și victorie. El este Sursa tuturor acestor lucruri. Atunci când îți petreci timpul în compania Sa în mod regulat, toate aceste lucruri se vor revărsa în viața ta în mod firesc.


Nimic nu este mai important în viața ta decât relația ta personală cu Isus Hristos.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon