Cele mai bune trei arme ale tale

Cele mai bune trei arme ale tale

Măcar că trăim în firea pământească, totuşi nu ne luptăm călăuziţi de firea pământească. – 2 Corinteni 10:3

Printr-o atentă și vicleană strategie, Satana încearcă să ducă un război împotriva ta și să te țină captiv al unei gândiri a înfângerii. Dumnezeu însă, ți-a dat arme spirituale pe care să le folosești împotriva lui. Iată trei arme spirituale importante pe care le poți folosi în lupta cu inamicul:

  1. Cuvântul lui Dumnezeu: primit prin intermediul predicilor, a învățăturii, a cititului sau studiului personal. Continuă să te adâncești în Cuvânt până când devine revelație dată prin ispirația Duhului Sfânt.
  2. Lauda: Aceasta îl înfrânge pe diavol mai rapid și mai eficient decât orice alt plan de luptă. Tebuie însă să fie o laudă pură, din inimă, nu doar un ritual religios de pe vârful buzelor.
  3. Rugăciunea: este modul de comunicarea cu Dumnezeu, cererea de ajutor sau a sta de vorbă cu El despre orice este în inima ta. Include și a fi tăcut în prezența Lui, ascultând cum vorbește inimii tale. Pentru a avea o viață de rugăciune eficace, e nevoie să dezvolți o relație personală, intimă, cu Tatăl. Să știi că El te iubește și că dorește să te ajute.

Este un război în derulare, dar Dumnezeu luptă alături de tine și ți-a dat armele de care ai nevoie. Folosește-le și pune-l pe Satana pe fugă!

Rugăciune

Doamne, îți mulțumesc așa de mult că mi-ai dat armele spirituale de care am nevoie să lupt împotriva inamicului. Cu ajutorul Tău, știu că astăzi voi câștiga lupta!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon