Combate frica prin rugăciune

Combate frica prin rugăciune

„Aşa că putem zice plini de încredere: `Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?`” (Evrei 13:6)

Frica ne cuprinde pe toți. Este modalitatea vrăjmașului de a încerca să ne oprească să ne bucurăm de viața pe care Isus ne-a oferit-o prin jertfa de la Cruce. Dacă ascultăm de frică și o lăsăm să lucreze, practic, îi deschidem ușa vrăjmașului și Îi închidem ușa lui Dumnezeu.

În loc să ne dăm bătuți și să acceptăm frica, trebuie să învățăm să proclamăm cu tărie că Dumnezeu este Ajutorul nostru, Refugiul nostru și Turnul nostru de scăpare.

Biblia ne învață să veghem și să ne rugăm. Matei 26:41 ne spune: „Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul, în adevăr, este plin de râvnă, dar carnea este neputincioasă.”

Pasajul acesta ne îndeamă să fim vegheatori și conștienți de atacurile pe care diavolul le lansează asupra minților și emoțiilor noastre. Când detectăm astfel de atacuri, putem să începem să ne rugăm împotriva lor. Puterea vine atunci când ne rugăm în acel moment, nu când lăsăm rugăciunea pe mai târziu.

Vă încurajez să vegheați și să vă rugați în toate situațiile. Cred că această decizie este una care aduce bucurie și pace în fiecare zi a vieții.

Ca să putem fi cu adevărat biruitori, este important să fim dedicați rugăciunii.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon