Conștient de neprihănirea primită

Conștient de neprihănirea primită

„Pe Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut [pe Hristos] păcat pentru noi, ca noi să fim [înzestrați cu, văzuți ca fiind în, exemple de] neprihănirea lui Dumnezeu [ceea ce ar trebui să fim, aprobați și acceptabili și într-o bună relație cu El, prin bunătatea Sa] în El [și prin El].” (2 Corinteni 5:21, Biblia amplificată)

Credincioșii care au o relație apropiată cu Dumnezeu nu se vor gândi la faptul că sunt niște oameni îngrozitori. Ei vor avea gânduri de neprihănire, datorate faptului că ei meditează regulat la cine sunt „în Hristos”.

Însă foarte mulți creștini sunt tulburați de gânduri pesimiste cu privire la cât sunt ei de păcătoși, sau cât de nemulțumit este Dumnezeu de ei din cauza slăbiciunilor și eșecurilor lor. Oare cât timp se irosește astfel trăind în vină și condamnare?

Eu te încurajez să te gândești la faptul că ai devenit neprihănitul lui Dumnezeu în Isus Hristos. Nu uita: gândurile se transformă în acțiuni! Dacă vrei să te bucuri de viața pentru care Isus a murit ca tu să o poți avea, este important să începi să gândești așa cum scrie în Cuvântul lui Dumnezeu.

De câte ori îți trece prin minte vreun gând negativ, plin de condamnare, reamintește-ți că Dumnezeu te iubește și că ai devenit neprihănit în Hristos.


Te schimbi mereu în bine. Pe zi ce trece, crești tot mai mult pe plan spiritual. Dumnezeu are un plan măreț pentru viața ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon