Controlați-vă dorințele

Doamne, toate dorinţele mele sunt înaintea Ta, şi suspinele mele nu-Ţi sunt ascunse. (Psalmul 38:9)

Dumnezeu spune în Cuvântul Său că, dacă ne desfătăm în El, El ne va împlini dorințele și cererile secrete ale inimilor noastre (vezi Psalmul 37:4). Îmi place asta pentru că am petrecut mulți ani fiind frustrată, pentru că am încercat să obțin lucrurile pe care mi le doream. În procesul de căutare a lucrurilor, deseori eșuăm să-L căutăm pe Dumnezeu și să ne desfătăm în cunoașterea Lui. Cu multi ani în urmă, am permis să mi se întâmple acest lucru din cauza dorinței mele puternice de a fi în slujire.

Credeam că cel mai important lucru din lume era să Îi slujesc lui Dumnezeu, dar trebuia să aflu că nu era la fel de important ca și cunoașterea lui Dumnezeu Însuși.

Vă păstrați dorințele echilibrate și vă desfătați în Dumnezeu mai presus de orice? Dacă nu, puteți face cu ușurință o ajustare, reamintindu-vă de ceea ce este cu adevărat important. Puneți toate dorințele voastre înaintea lui Dumnezeu, așa cum ne spune versetul nostru de astăzi, având încredere în El că va elimina orice lucru care nu reprezintă voia Sa perfectă pentru tine.

Nu orice dorință vine de la Dumnezeu și prin urmare nu fiecare dorință pe care o avem va ajunge să ne facă fericiți, dar putem avea încredere în Dumnezeu care va veni în întâmpinarea celor care vor lucra spre binele nostru. Dumnezeu vrea să știi asta dacă ceri ceva și nu primești este pentru că poate El are ceva mult mai bun pentru tine. Asa că relaxează-te; desfătează-te în Dumnezeu și lasă-L pe El să aibă grijă de restul.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Planurile lui Dumnezeu pentru tine sunt mai bune decât planurile tale pentru tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon