Crede!

Crede!

„Și fără credință este cu neputință să fim plăcuți Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie [neapărat] să creadă că El este și că răsplătește pe cei ce-L caută [cu sârguință și sinceritate].” (Evrei 11:6, Biblia amplificată)

O inimă pozitivă, credincioasă, este absolut vitală în relația noastră cu Dumnezeu. Asta poate părea nostim, căci ni se spune credincioși. E ușor să presupui că toți credincioșii cred, dar eu am observat că sunt mulți „credincioși necredincioși” care sunt bine intenționați. Chiar și eu mai intru câteodată în această stare.

În Matei 8:13, Isus spune că vei primi pe măsura credinței tale. Nu-i așa că este un gând plin de putere? Este uimitor cât de multe va face Dumnezeu în viețile noastre dacă doar credem că poate… și o va face. Atunci când credem, facem o alegere, iar de câte ori încetăm să mai credem, ne pierdem pacea și bucuria. Fă-ți un obicei ca, atunci când te trezești în fiecare zi, să-ți repeți neîncetat „Cred, cred, cred. Cu ajutorul lui Dumnezeu, cred că pot face orice îmi cere El să fac.”

Atunci când îndoiala îți dă târcoale, reamintește-ți că ești un credincios, iar credincioșii cred întotdeauna! Atunci când crezi, Îl bucuri pe Dumnezeu și asta va duce la împlinirea promisiunilor Sale în viața ta.


Când îți pierzi pacea și bucuria, verifică-ți nivelul de credință!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon