Cuvintele lui Dumnezeu sunt în acord cu Cuvântul Său

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmul 119:11)

M-am așezat odată să scriu pentru o carte și am simțit că Dumnezeu îmi spune: „Ia-ți câteva minute și așteaptă-Mă.” Am așteptat foarte puțin timp și apoi am dat un telefon. Domnul mi-a spus cu blândețe: „Nu ți-am spus să dai telefoane. Ți-am spus să Mă aștepți.” Dorința mea de a face ceva nu era neobișnuită; majoritatea oamenilor le este greu să stea și să aștepte pe cineva, ceva sau chiar pe Dumnezeu.

După ce m-am liniștit și am așteptat o perioadă de timp, Domnul a început să-mi vorbească despre îngeri – un subiect la care nu m-am așteptat. M-a condus prin câteva versete din Biblie și am ajuns să avem un mini-studiu biblic despre puterea și prezența îngerilor. Dumnezeu are un motiv pentru tot ceea ce face și cred că El a vrut să fiu mai conștientă de îngerii care lucrează pentru mine – ceva la care nu m-am gândit de foarte mult timp.

Poate te întrebi de unde am știut cu certitudine că Dumnezeu îmi vorbește și că subiectul despre îngeri nu a fost ceva inventat de mintea mea. Răspunsul este că am avut pace cu privire la ce am auzit. Am simțit ceva bine în inimă. Duhul meu a confirmat acest lucru ca un mesaj de la Domnul și ce am auzit a fost în acord cu Cuvântul lui Dumnezeu.

Au mai fost ocazii în care L-am așteptat pe Dumnezeu și am auzit o voce similară, dar știam că nu era a lui Dumnezeu. Trebuie să-L cunoaștem pe Dumnezeu prin Cuvântul Său pentru a ști cu siguranță când ne vorbește El și când nu.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi:

Studiază Cuvântul lui Dumnezeu, ca să-I poți recunoaște vocea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon