Dezvoltă-ți potențialul și fă ceva acum

Dezvoltă-ți potențialul și fă ceva acum

Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni. – Coloseni 3:23

S-ar putea să știi că Dumnezeu te-a creat cu un potențial imens, dar nu te poți opri acolo. Trebuie să-ți dezvolți potențialul.

Cred că mulți oameni sunt nefericiți, deoarece nu fac nimic pentru a-și dezvolta potențialul. Dacă dorești să îți vezi potențialul dezvoltat la maxim, nu aștepta până când totul este perfect. Fă ceva acum. Pune mâna pe ce ai înaintea ta.

Trebuie să dai o anumită formă potențialului, făcând ceva cu el. Dacă există o dorință în inima ta de a încerca o nouă oportunitate, atunci îndrăznește și află dacă Dumnezeu te-a înzestrat să o împlinești. Nu vei descoperi niciodată tot ceea ce ești capabil să faci dacă nu încerci niciodată nimic.

Vreau să te încurajez să te împotrivești fricii când faci un pas al credinței pentru a-ți dezvolta potențialul. Dragostea desăvârșită a lui Dumnezeu alungă frica, așa că nu trebuie să trăim paralizați de teama de eșec sau de a face o greșeală. S-ar putea să te simți în siguranță să rămâi în zona de confort cunoscută, dar nu vei reuși niciodată să îți dezvolți întregul potențial sau să fii împlinit în ceea ce faci. Deci, hotărăște-te să faci ceea ce crezi că te-a chemat Dumnezeu să faci.

Ești plin de potențialul dat de Dumnezeu și El dorește să facă mai mult prin viața ta decât ai putea vreodată să îți imaginezi, dar necesită cooperarea ta. Îndrăznește și slujește-L din toată inima astăzi.


Rugăciune

Doamne, în tot ce fac, vreau să Te slujesc cu toată inima. Îți mulțumesc că mă încurajezi să acționez, dezvoltându-mi potențialul mare pe care Tu mi l-ai dat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon