Doar Dumnezeu Ne Dă Pace

Doar Dumnezeu ne dă pace

Domnul dă tărie poporului Său, Domnul binecuvântează pe poporul Său cu pace. (Psalmul 29:11)

Unul dintre cele mai importante moduri prin care Dumnezeu ne vorbește și ne călăuzește este prin martorul lăuntric. Cu alte cuvinte, pur și simplu știm în noi ce este corect sau greșit. Este un nivel de cunoaștere mai profund decât „cunoașterea cu mintea”. Acest tip de cunoaștere este la nivelul duhului – pur și simplu avem pace sau nu. Prin prezența sau absența păcii, știm ce ar trebui să facem.

Am vorbit odată cu o femeie care trebuia să ia o decizie serioasă. Familia și prietenii ei îi dădeau sfaturi, dar trebuia să știe înlăuntrul ei care este răspunsul corect pentru că ea era cea care ar fi trăit consecințele. Toată viața a avut o anumită afacere și a simțit că vrea să iasă din ea și să rămână acasă cu copiii. Desigur, acest lucru necesita ajustări financiare drastice și schimbări personale, lucruri care ar fi putut să o afecteze chiar emoțional. Ea avea nevoie de un răspuns de la Dumnezeu, nu de la alți oameni, cu privire la decizia corectă.

Femeia s-a dus la o conferință de weekend cu o rudă. În decursul acelui weekend, în timp Îl lăuda și se închina lui Dumnezeu și îl asculta pe vorbitor, o cunoaștere și o pace i-au cuprins inima, că i-a dat certitudinea să închidă afacerea. Ea a spus că într-o clipă a știut ce era corect de făcut. De atunci a avut pace în legătură cu decizia ei.

Este uimitor cum oamenii bine intenționați ne pot spune lucruri, dar totuși nu fac o diferență mare. Dar când Dumnezeu ne vorbește cu privire la anumite situații, are un impact mare asupra noastră. Cere-I lui Dumnezeu acel martor lăuntric pe care numai El Îl poate oferi.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Doar Dumnezeu îți poate da pace.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon