Domnul este Stânca noastră

Domnul este Stânca noastră

„El este Stânca; lucrările Lui sunt desăvârșite, căci toate căile Lui sunt drepte; El este un Dumnezeu credincios și fără nedreptate, El este drept și curat.” (Deuteronomul 32:4)

Dumnezeu ne iubește necondiționat mereu. El nu ne iubește atunci când suntem buni, ca apoi să înceteze să ne iubească când suntem răi. El ne iubește întotdeauna. El este blând mereu, nu se mânie cu ușurință, e mereu plin de milă și îndurare, fiind mereu dispus să ierte.

Dumnezeu este o Stâncă, neschimbător și fără nicio stricăciune. El este măreț și constant, devotat și drept, perfect și echitabil în tot ce face. El nu ne va părăsi și nu ne va uita niciodată.

Ce s-ar întâmpla în viețile noastre și în viețile celor din jurul nostru dacă am fi tot mai mult asemenea Lui? Ce s-ar întâmpla dacă am fi mereu iubitori, dacă nu am fi iuți la mânie, dacă am fi mereu plini de milă și îndurare, fiind mereu dispuși să iertăm? Cum ar fi dacă și noi, asemenea Dumnezeului nostru, am fi mereu optimiști, pașnici și generoși? El este Stânca noastră, dar este și Exemplul nostru. Noi trebuie să încercăm să fim ca El.

Oricine poate crește pe plan spiritual, devenind asemenea lui Hristos. Dumnezeu nu se așteaptă ca noi să devenim perfecți peste noapte, dar El vrea să ne ajute să devenim tot mai mult asemenea Lui, în fiecare zi.

Dumnezeu ne ajută în fiecare zi să semănăm cu El tot mai mult. Nu te lăsa descurajat de cât de lungă e această transformare – bucură-te că ai început deja să crești spiritual!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon