Domnului Îi pasă de tine

Domnului Îi pasă de tine

„Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.” (1 Petru 5:7)

Îngrijorarea, frica și nesiguranța nu aduc niciun bine. Ele nu aduc soluții bune pentru nicio problemă cu care ne confruntăm, nu ne ajută să ne menținem sănătoși și ne opresc din a crește în cunoașterea Cuvântului lui Dumnezeu.

Una dintre modalitățile prin care cel rău fură Cuvântul lui Dumnezeu din inimile noastre este îngrijorarea. Biblia spune să aruncăm asupra lui Dumnezeu toate grijile noastre, iar acest lucru îl putem face prin rugăciune. Noi nu putem lupta singuri; nu am fost făcuți pentru asta. Am fost creați de Dumnezeu să fim dependenți de El, să Îi cerem ajutorul și să Îl lăsăm să intervină în problemele cu care ne confruntăm.

Este neînțelept să purtăm toate grijile vieții pe umerii noștri. Dacă nu Îi spunem Domnului grijile noastre dovedim mândrie, crezând că ne putem rezolva problemele singuri și că nu avem nevoie de ajutor divin.

Ne arătăm smerenia atunci când ne găsim refugiul în Dumnezeu. Îngrijorarea și frica nu sunt manifestări ale încrederii în Dumnezeu, ci din contră, sunt indicii că încercăm să rezolvăm lucrurile fără El.

Roagă-te pentru toate lucrurile și nu te îngrijora de nimic. Astfel, te vei putea bucura cu adevărat de viață.

Îngrijorarea este precum legănatul într-un balansoar: te ține ocupat, însă nu te duce nicăieri!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon