Dovezi false care par reale

Dovezi false care par reale

Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă. – 2 Timotei 1:7

Există o teamă deprimantă pe care Satana încearcă să ne-o inducă în fiecare zi. Eu numesc această teamă „dovezi false, care par reale”. El intenționează să ne împiedice să avem puterea, iubirea și mintea sănătoasă pe care Dumnezeu vrea să le avem.

Uneori ne gândim la frică ca la o emoție, dar ea este un duh. De fapt, teama este unul dintre instrumentele preferate ale lui Satana cu care îi place în mod deosebit să-i atace pe creștini. Dar Isus a spus: „Toate lucrurile sunt cu putinţă celui ce crede! (Marcu 9:23)”. Și un creștin înflăcărat, care crede în Biblie, este cea mai mare frică a inamicului!

S-a spus că frica este opusul credinței și este adevărat; nu putem trăi cu credință și cu teamă în același timp. Frica ne paralizează și ne împiedică să primim promisiunile lui Dumnezeu. Ne împiedică să ne oprim și să ascultăm ceea ce Dumnezeu ne-a chemat să facem.

Frica trebuie să fie confruntată frontal cu puterea credinței. Trebuie să proclamăm Cuvântul lui Dumnezeu și să poruncim fricii să plece.

Deci, data viitoare când frica bate la ușa ta, trimite credința să-i răspundă!


Rugăciune

Doamne, atenționează-mă când mă confrunt cu dovezi false, care par adevărate. Cu ajutorul Tău, știu că pot să răspund cu puterea credinței și să alung frica de fiecare dată.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon