Dumnezeu Îți Va Înviora Sufletul

Dumnezeu îți va înviora sufletul

Îmi înviorează sufletul. Psalmul 23:3

O perioadă în viața mea am mustrat tot ce nu mi-am dorit deoarece am crezut că este de la diavol. Spun că am mustrat până când „mustrarea” mea a fost uzată în totalitate. Dar apoi am descoperit că multe din lucruile pe care le mustram, lucruri care nu mi-au plăcut sau nu le-am dorit, erau lucruri pe care Dumnezeu le-a permis pentru creșterea și dezvoltarea mea.

Scriitorul cărții Evrei a spus că trebuie să ne supunem disciplinei lui Dumnezeu. El ne pedepsește doar pentru că El ne iubește. Nu încerca să te împotrivești la ceea ce Dumnezeu intenționează să folosească pentru binele tău. Cere-i Domnului să facă o lucrare profundă și minuțioasă în tine pentru a putea fi tot ceea ce vrea El să fii, și fă tot ce vrea El să faci, ca să ai tot ce vrea El să ai. Adevărul este că nu am crescut spiritual în anii în care m-am împotrivit la orice lucru dureros sau dificil. Am continuat să mă învârt în jurul acelorași munți vechi (de probleme). În cele din urmă, mi-am dat seama că încerc să evit durerea, dar oricum eram în durere. Durerea de a rămâne așa cum suntem este mult mai puternică decât durerea schimbării.

Personalitatea noastră este sufletul nostru (mintea, voința și emoțiile), dar de multe ori a fost rănită de experiențele noastre. Dumnezeu promite să ne învioreze sufletul dacă vom coopera cu lucrarea Duhului Sfânt din noi. Aveam un suflet rănit, unul care nu avea pace sau bucurie, dar Dumnezeu m-a reîntregit și El vrea să facă același lucru pentru tine.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Deschide-ți sufletul înaintea lui Dumnezeu și roagă-L să vindece fiecare rană și vânătaie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon