Dumnezeu nu Se va schimba, însă tu te poți schimba!

Dumnezeu nu Se va schimba, însă tu te poți schimba!

Căci Eu sunt Domnul, Eu nu Mă schimb; de aceea, voi, copii ai lui Iacov, n-aţi fost nimiciţi. – Maleahi 3:6

Cum se face că unori ne trezim gândindu-ne: „Nimic nu se va schimba vreodată… voi fi întotdeauna la fel… situația mea nu se va schimba… el nu se va schimba… ea nu se va schimba… eu nu voi fi niciodată așa de bun ca și…”.

Singurul care nu Se va schimba niciodată este Dumnezeu. Oricine și orice altceva se poate schimba.

Dar dacă nu ai nicio speranță de a vedea o schimbare a situației tale, schimbarea s-ar putea să nu vină. Emoțional, noi suportăm atât de multe lucruri pe care nu ar trebui să le suferim, dacă ne-am pune încrederea în Dumnezeu și ne-am opri din a ne uita la circumstanțele pe care nu le putem controla.

Iată și veștile bune: te poți bucura de viață dacă decizi lucrul acesta! Trebuie însă să crezi cu adevărat că este voia lui Dumnezeu pentru tine să experimentezi bucurie în mod constant. Apoi trebuie să decizi să intri în acea bucurie, care este esnțială pentru sănătatea ta fizică, mentală, emoțională și spirituală.

Dumnezeu nu Se schimbă dar, dacă Îi dai voie, El te poate schimba pe tine!


Rugăciune

Doamne, uneori simt că situațiile în care mă aflu nu se vor schimba, dar știu că Tu poți să le schimbi și poți să mă schimbi și pe mine. Aleg să primesc bucuria Ta și mă încred în Tine pentru a-mi schimba viața.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon