Dumnezeu poate învia Lazării din viața ta

Dumnezeu poate învia Lazării din viața ta

Isus i-a zis: „Nu ţi-am spus că, dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?” – Ioan 11:40

Îți amintești de vizita lui Isus la Maria și Marta, când fratele lor, Lazăr, era mort de patru zile? Când, în sfârșit, a ajuns la ele, Marta i-a spus: „Doamne, dacă ai fi fost aici, n-ar fi murit fratele meu!” (Ioan 11:21).Marta era în mod clar într-o stare de disperare. Atunci Isus i-a spus: „Fratele tău va învia.” „Ştiu”, I-a răspuns Marta, „că va învia la înviere, în ziua de apoi” (v.23-24). Nu cred că a înțeles cu adevărat ce spune Isus. Ea avea în minte o posibilitate viitoare, nu o realitate actuală. Ea nu a așteptat ca lucrurile să se schimbe.

Mulți dintre noi suntem ca Marta în necazurile noastre, fără să ne dăm seama că Dumnezeu poate schimba situația. Dar Isus l-a înviat pe Lazăr din morți și El poate ridica „Lazării” în viața ta, când ai nevoie de El pentru a restaura o relație, să îți dea sănătate sau biruință financiară ori să elimine un obstacol care te împiedică să înaintezi în voia Lui pentru viața ta. Oricare ar fi nevoia ta, toate lucrurile sunt posibile cu Dumnezeu! (vezi Marcu 10:27).

Nu-ți pierde speranța. S-ar putea să suferi acum, dar Dumnezeu poate aduce un nou început în orice nenorocire. Crede în Dumnezeu și vezi cum Își va arăta slava în viața ta.


Rugăciune

Doamne, știu că Tu poți transforma fiecare situație din viața mea spre slava Ta. În loc să fiu prins în problemele mele, mă voi încrede că vei învia Lazării din viața mea

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon