Dumnezeu spune: “Te poți încrede în Mine”

Dumnezeu spune: “Te poți încrede în Mine”

Ferice de omul care se teme  de Domnul (Îl laudă)! El nu se teme de vești rele, căci inima lui este tare și se încrede în Domnul.  (Psalmul 112:1,7, Biblia amplificată)

Dumnezeu ne vorbește uneori prin pacea pe care ne-o pune în adâncul inimii. Uneori te poți confrunta cu situații în care toți cei din jurul tău îți spun să te încrezi în Dumnezeu și să ai pace, dar nu și cum „să faci” asta. Temerile te strigă pe nume, te tulbură și te amenință. Prietenii îți spun: „Totul va fi bine”, dar ți se pare atât de greu de crezut, până când Dumnezeu vorbește în inima ta și îți spune: „Poți avea încredere în Mine. Voi avea grijă de asta. Totul va fi bine.”

În 1989 am mers la medic pentru un control de rutină. El mi-a descoperit un tip de cancer care creștea rapid și a recomandat să fiu operată imediat.

În urma acestei vești, m-am confruntat cu o teamă imensă. Am avut probleme să dorm și au fost momente în care frica m-a lovit atât de tare, încât am simțit că voi ceda. Oricât de mulți prieteni sau membri ai familiei m-au încurajat, m-am luptat cu o frică mare, până când într-o dimineață, în jurul orei 3, Dumnezeu mi-a vorbit și mi-a spus: „Joyce, poți avea încredere în Mine”.

După aceea, nu am mai experimentat nicio frică paralizantă. Eram neliniștită așteptând rezultatele, dar nu eram îngrozită. Știam că sunt în mâna Domnului și că orice s-ar întâmpla, El urma să aibă grijă de mine.

După cum s-a dovedit, nu am avut nevoie de tratament suplimentar. Am sfârșit plină de mulțumire în loc de frică – și aceasta se poate întâmpla în orice situație când învățăm să auzim vocea lui Dumnezeu.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Ai încredere în Dumnezeu. El nu te va dezamăgi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon