Dumnezeu Vorbește Ca Să Ne Ajute

Dumnezeu vorbește ca să ne ajute

Jugul va crăpa de grăsime.  (Isaia 10:27)

Când Dumnezeu îți vorbește despre o problemă din viața ta, care trebuie abordată, nu ar trebui să amâni. Poți avea încredere că ungerea, care este puterea și abilitatea Duhului Sfânt, este prezentă pentru a rupe jugul de pe umerii tăi. Dacă amâni confruntarea problemei până când ai dispoziția necesară, s-ar putea să te trezești că încerci o schimbare fără puterea sau ungerea lui Dumnezeu.

Adesea vrem să facem lucrurile în timpul nostru, și ne chinuim și ne zbatem pentru că nu avem ungerea lui Dumnezeu în momentul în care încercăm să acționăm. De exemplu, sunt momente în care simt că vreau să confrunt o problemă cu un angajat, dar știu că ar fi mai înțelept pentru mine să mă rog o vreme și să-L las pe Dumnezeu să pregătească inima acelei persoane. Când respect calendarul lui Dumnezeu, am întotdeauna ungerea Lui pentru a duce la bun sfârșit lucrurile. Am învățat să mă ocup de probleme când Dumnezeu vrea să Se ocupe de ele și să le las în pace când El vrea să mai aștept. Am avut experiența frustrantă de a încerca mereu să mă schimb fără să aștept ajutorul și timpul lui Dumnezeu. Ungerea lui Dumnezeu trebuie să fie prezentă pentru ca orice să funcționeze corect în viața noastră.

Când Dumnezeu ne convinge de ceva ce trebuie să se schimbe în viața noastră, înseamnă că El ne-a pregătit să înfruntăm acest lucru. E posibil să nu simțim că suntem pregătiți, dar putem avea încredere că sincronizarea Lui este perfectă și că ungerea Lui este prezentă pentru a rupe jugul care ne împiedică adevărata libertate. Am învățat să spun: „Doamne, s-ar putea să nu mă simt pregătită, dar dacă spui că este timpul acum, am încredere că puterea Ta este cu mine și sunt dispus să ascult de Tine.” Pe măsură ce pășești în credință pentru a rezolva problemele, vei vedea că deții înțelepciunea, harul, puterea și abilitățile de care ai nevoie.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Nu amâna nicio zi ca să rezolvi ce dorește El să rezolvi chiar azi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon