Dumnezeu vorbește pe neașteptate

Și mi-ai prefăcut tânguirile în veselie, mi-ai dezlegat sacul de jale și m-ai încins cu bucurie. (Psalmul 30:11)

Într-o vineri dimineață din luna februarie 1976, eram  frustrată și disperată. Am făcut tot ce spunea biserica că ar trebui să fac și orice credeam că îmi cere Dumnezeu, dar nimic nu părea să funcționeze și eram destul de descurajată. Știam că am nevoie de schimbări în viața mea, dar nu eram sigură care sunt acestea. Știam că sunt în căutare, dar nu eram sigură ce căutam.

În acea dimineață am strigat către Dumnezeu și I-am spus că nu mai pot continua. Îmi amintesc că am spus: „Doamne, ceva lipsește. Nu știu ce, dar ceva lipsește.”

Spre surprinderea mea, El mi-a vorbit suficient de tare ca să fie vocea Sa audibilă, strigându-mă pe nume și vorbindu-mi despre răbdare. Din acel moment, am știut că va face ceva în legătură cu situația mea. Mai târziu în acea zi mă aflam în mașină când Isus m-a umplut de prezența Duhului Sfânt, într-un mod pe care nu-l experimentasem niciodată până atunci. Am simțit ca și cum cineva turna dragoste lichidă peste mine. Am observat imediat că am pace, bucurie și dragoste care curg din mine și toată lumea din jurul meu a observat schimbări pozitive în comportamentul meu, fiindcă am început să-i iubesc pe ceilalți așa cum nu am mai făcut-o niciodată.

M-am trezit în acea dimineață simțind că parcă totul e pe sfârșite. Dar seara M-am dus la culcare știind că mă aflu în fața unor noi începuturi. Dumnezeu lucrează adesea în acest fel; El vorbește și acționează brusc în viața noastră. Nu descuraja așteptând intervenția lui Dumnezeu, deoarece azi poate fi ziua ta în care El îți va vorbi „pe neașteptate”.

Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi:

Fie ca astăzi să fie ziua în care Dumnezeu îți va vorbi “pe neașteptate”.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon