Dumnezeu vorbește prin uși deschise

Iată ce zice Cel Sfânt, Cel Adevărat, Cel ce ţine cheia lui David, Cel ce deschide, şi nimeni nu va închide, Cel ce închide, şi nimeni nu va deschide. (Apocalipsa 3:7)

Uneori Dumnezeu vorbește deschizând sau închizând o ușă către ceva ce vrem sa facem. Pavel și Sila au încercat să meargă în Bitinia pentru a predica Evanghelia și pentru a sluji oamenilor de acolo, dar Duhul lui Isus i-a împiedicat să facă acest lucru (vezi Fapte 16:6-7). Nu știm exact cum s-a întâmplat asta; este posibil să-și fi pierdut pur și simplu pacea. Eu cred că au încercat să meargă în acea provincie și Dumnezeu i-a împiedicat cumva ca să ajungă acolo.

Dave și cu mine știm din experiență că Dumnezeu poate deschide uși pe care nimeni nu le poate închide și El poate, de asemenea, să închidă uși pe care noi, pur și simplu, nu le putem deschide. Mă rog ca Dumnezeu să deschidă doar acele uși prin care El vrea să trec. S-ar putea să cred sincer că ceva este bine, atunci când de fapt este greșit; prin urmare, depind de Dumnezeu pentru a închide ușile prin care încerc să trec pentru a nu face nicio greșeală.

Mi-am petrecut ani din viață încercând să fac lucrurile să meargă. Rezultatul a fost frustrare și dezamăgire. Este mult mai liniștitor și plăcut să-mi fac partea și apoi, pur și simplu, să mă încred în Dumnezeu să deschidă ușile care sunt în acord cu planul Său pentru viața mea și să închidă ușile care nu fac parte din această categorie. Dumnezeu te iubește și poți fi sigur că la momentul potrivit, El va deschide ușa potrivită pentru tine.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi: Nu te strădui să faci lucrurile să meargă. Ai încredere în Dumnezeu că va deschide ușile potrivite și le va închide pe cele nepotrivite.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon