Dumnezeu vrea să te ducă la un nou nivel

Dumnezeu vrea să te ducă la un nou nivel

Dă înţeleptului, și se va face și mai înţelept; învaţă pe cel neprihănit (unul care este drept înaintea lui Dumnezeu), și va învăţa și mai mult! (Proverbe 9:9, Biblia amplificată)

Chiar dacă Dumnezeu vrea ca noi să avem o viață fericită și satisfăcută, El provoacă uneori o nemulțumire sau un sentiment că este ceva care nu merge bine, deoarece nu vrea să continuăm să facem aceleași lucruri vechi. El vrea să ne provoace să-L căutăm pentru a ne putea duce la noi niveluri.

Dumnezeu vrea întotdeauna să devenim mai puternici, să mergem mai adânc și să creștem în intimitate cu El. De cele mai multe ori, El ne conduce în acel proces de maturitate, luându-ne din locuri în care am fost confortabili în trecut. Prea mult confort pentru un timp îndelungat poate însemna că nu suntem în creștere. Dacă simți ceva care îți stârnește inima și nu-l înțelegi foarte bine, întreabă-L pe Dumnezeu ce se întâmplă și ia-ți timp să aștepți ca El să răspundă.

Timpul petrecut în prezența lui Dumnezeu este vital pentru creșterea și maturizarea noastră, dar nu putem face aceleași lucruri tot timpul și să experimentăm tot ce are Dumnezeu pentru noi. Am avut momente în care citirea Bibliei a devenit greoaie și Dumnezeu m-a făcut să citesc o traducere diferită timp de câteva luni. Această mică schimbare a adus o creștere, deoarece am văzut lucrurile într-un mod diferit. Satana a încercat să mă condamne pentru că nu voiam să citesc Biblia, dar Dumnezeu încerca să mă determine să fac o schimbare în traducerea pe care o citeam. Într-o zi mă chinuiam să citesc Biblia și să mă rog, așa că m-am mutat pe un alt scaun din biroul meu și, dintr-o dată, am văzut lucruri care erau în biroul meu de ani de zile, dar pe care nu le observasem. O mică schimbare m-a făcut să văd lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă și Dumnezeu m-a învățat o lecție spirituală doar pentru că am stat pe un scaun diferit.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi:

Nu te teme să îți muți scaunul.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon