Acolo unde ești tu slab, El este puternic

Acolo unde ești tu slab, El este puternic

Şi El mi-a zis: „Harul Meu îţi este de ajuns, căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârşită.” – 2 Corinteni 12:9

Slab sau puternic? Dacă ar trebui să alegei unul dintre aceste cuvinte pentru a te descrie, care ar fi? Cred că majoritatea dintre noi ar spune probabil „slab”. Dar știi că nu trebuie să rămânem înfrânți de propriile slăbiciuni?

Singura modalitate de a-ți birui slăbiciunea este să te bazezi pe puterea lui Dumnezeu. Pentru a face acest lucru, trebuie să nu te mai concentrezi asupra slabiciunilor tale. Nu te mai uita la tot ceea ce nu ești; trebuie să te uiți la tot ceea ce este Dumnezeu. Concentează-te pe puterea Lui și pe tot ceea ce El dorește să facă pentru tine.

Slăbiciunile lumii nu sunt moștenirea ta. Isus nu a venit pe pământ, a murit pe cruce și a înviat din nou în a treia zi ca să fii slab și înfrânt. El a trecut prin toate acestea pentru a-ți lăsa o moștenire – autoritate în această viață – și puterea Lui să te ridici deasupra circumstanțelor.

În orice domeniu în care te poticnești, Dumnezeu este gata și dornic să te susțină cu puterea Lui. Deci, data viitoare când ești constrâns de slăbiciunea ta, amintește-ți că atunci când ești slab, El e puternic!


Rugăciune

Doamne, declar și mărturisesc că atunci când sunt slab, Tu ești tare. Așa că nu mă voi îngrijora sau lăsa bătut de către slăbiciunea mea. În schimb, mă voi încrede în puterea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon