Fă-L pe Dumnezeu sursa aprobării tale

Fă-L pe Dumnezeu sursa aprobării tale

Domnul oştirilor este cu noi. Dumnezeul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi. – Psalmul 46:11

O epidemie de nesiguranță fură bucuria vieții de la mulți oameni din societatea noastră și provoacă probleme majore în relațiile lor. Cunosc efecte pe pe care le are insecuritatea asupra vieții, pentru că le-am experimentat. Știu cum afectează o persoană.

Cei care sunt nesiguri caută adesea aprobarea celorlalți, pentru a încerca să-și depășească sentimentele de respingere și imagine de sine scăzută. Sunt dependenți de aprobare. Când ne luptăm cu nesiguranța, numai un lucru ne va elibera, și acesta este adevărul lui Dumnezeu. Adevărul este că nu e nevoie să ne chinuim să obținem de la om ceea ce ne oferă Dumnezeu gratuit: iubire, acceptare, aprobare, siguranță și valoare.

El este Refugiul nostru, Turnul nostru de scăpare, Cetatea tare în vremuri de necaz și Locul nostru de adăpost (vezi Psalmul 9: 9; 31: 4; 32: 7; 37:39; 46:11). Valoarea, acceptarea și aprobarea noastră vin de la El. Atât timp cât le avem, deținem cele mai valoroase lucruri din lume.

Privind la El, vei experimenta noi nivele de libertate, devenind persoana încrezătoare și matură care ai fost creată să fii.


Rugăciune

Doamne, caut siguranța Ta. Mă concentrez pe adevăr – Tu ești refugiul și puterea mea. Tu îmi oferi dragoste și acceptare. Doar în Tine sunt pe deplin încrezător.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon