Fără dezvinovățire

Fără dezvinovățire

„Domnul Se va lupta pentru voi, dar voi stați liniștiți.” (Exodul 14:14)

Din păcate, mulți oameni nu acceptă adevărul care le este revelat de Dumnezeu lor. E dureros să ne recunoaștem slăbiciunile și să lucrăm la ele. Tindem să găsim o scuză pentru purtările reprobabile. Permitem ca trecutul și modul în care am fost crescuți să ne afecteze în mod negativ tot restul vieții.
Chiar dacă trecutul nostru explică motivul pentru care suferim, nu trebuie să ne folosim de acesta ca scuză pentru a rămâne niște sclavi în continuare.

Nimeni nu se poate dezvinovăți, deoarece Isus este mereu gata să-Și țină promisiunea de a ne elibera. El ne este aproape și ne va însoți pe tot parcursul traseului, dacă suntem dispuși să mergem până la capăt alături de El.

Dumnezeu nu ne părăsește și nici nu ne lasă deznădăjduiți. El ne promite că nu va îngădui să fim ispitiți mai mult decât putem îndura, ci, cu fiecare ispită, ne pregătește și calea de scăpare (1 Corinteni 10:13).
Poate că în viața ta există niște bariere care trebuie înlăturate. Vreau să te încurajez spunându-ți: „Dumnezeu este de partea ta.” În cadrul luptei spirituale care are loc în mintea ta, Dumnezeu luptă de partea ta.

Oricât de mare ar fi ispita care ne stă înainte, Dumnezeu ne-a promis că ne va da tot ce ne trebuie pentru a fi victorioși.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon