Fără muncă nu-i răsplată

Fără muncă nu-i răsplată

„Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război, izbăvirea; să vestesc un an de îndurare al Domnului şi o zi de răzbunare a Dumnezeului nostru; să mângâi pe toţi cei întristaţi; să dau celor întristaţi din Sion, să le dau o cunună împărătească, în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie, în locul plânsului, o haină de laudă, în locul unui duh mâhnit, ca să fie numiţi terebinţi ai neprihănirii, un sad al Domnului, ca să slujească spre slava Lui.” (Isaia 61:1-3)

Atunci când ne aflăm în procesul vindecării rănilor emoționale, chiar dacă umblăm călăuziți de Duhul, durerea poate fi la fel de intensă ca o durere fizică. Fiindcă am experimentat atât de multă durere sufletească încă de la o vârstă fragedă, obosisem să mai sufăr. Încercam să mă vindec ascultând călăuzirea Duhului Sfânt, și cu toate acestea, nu înțelegeam de ce procesul trebuia să fie atât de dureros.

Domnul mi-a arătat că mult timp m-am ascuns de trecutul meu. Aveam multe legături peste viața mea, găsindu-mi refugiul în comportamente care nu mă defineau, sub diferite „măști” Începeam să înțeleg că atunci când oameni sunt luați din captivitate și duși în libertate, trebuie să își înfrunte trecutul pentru a avansa în procesul de vindecare. Ei simt durerea suferințelor prin care au trecut deja, deoarece Dumnezeu îi pune față în față cu probleme, oameni și adevăruri greu de acceptat. Vestea bună este că nu trebuie să trecem prin toate aceste lucruri de unii singuri. El este întotdeauna aproape și te va ajuta să ajungi la vindecare deplină, dacă Îl lași să lucreze.

Slavă lui Dumnezeu! El îi vindecă pe cei cu inima zdrobită, deschide ușile captivilor și îi eliberează pe prinșii de război! Nu mai trebuie să trăiești suferind din cauza trecutului.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon