Fii așa cum te-a creat Dumnezeu

Fii așa cum te-a creat Dumnezeu

„Să se depărteze de rău și să facă ce este bine; să caute pacea și să trăiască având-o permanent ca practică a vieții lui.” (1 Petru 3:11 BVA)

De-a lungul anilor petrecuți în slujire, am descoperit că multor oameni nu le place propria lor persoană. Ba mai mult, chiar se urăsc! Asta este o problemă mai mare decât credem. Cu siguranță voia lui Dumnezeu nu este să ne displacem. Aceasta este parte din încercarea diavolului de a ne face să ne simțim jalnic, ca să nu mai putem arăta dragoste nici celorlalți.

Dacă nu ne iubim pe noi înșine, cum îi vom putea iubi pe cei din jur? Atunci când nu ne acceptăm pe noi înșine, vom avea impresia că nici cei din jur nu ne acceptă. Relațiile reprezintă o parte importantă a vieții. Părerea pe care o avem despre noi înșine va determina succesul pe care îl vom avea în viață și în relațiile cu cei din jur. De aceea, trebuie să avem încredere totală în Hristos în acest domeniu!

Imaginea de sine reprezintă modul în care ne vedem. Dacă nu avem percepție de sine bună, vom fi plini de frică, nesiguranță și de multe alte sentimente negative.

Dumnezeu ne iubește și Își dorește să primim dragostea Sa. Datorită iubirii Lui, ne putem iubi pe noi înșine într-un mod sănătos și echilibrat. Noi suntem copiii lui! Suntem iubiți, acceptați și schimbați zilnic prin harul Lui!

Isus a venit să aducă restaurare în viața noastră. El ne dă puterea să avem o percepție sănătoasă și echilibrată despre noi înșine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon