Fii perseverent

Fii perseverent

Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă, dar fac un singur lucru (e singura mea aspirație): uitând ce este în urma mea și aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul (suprem și divin) chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.  (Filipeni 3:13-14, Biblia amplificată)

Relația noastre cu Dumnezeu este progresivă și trecem cu toții de la un nivel la altul. Nimeni nu „stăpânește” vreodată comunicarea cu Dumnezeu, deoarece nu există nicio limită în profunzimea relației pe care o putem avea cu El; ea pur și simplu continuă să crească, să devină mai profundă, mai puternică. Abilitatea noastră de a auzi vocea Lui se dezvoltă și se îmbunătățește în timp. De-a lungul timpului și prin exercițiu, învățăm să ne deschidem inima înaintea lui Dumnezeu și devenim mai pricepuți și mai experimentați când auzim vocea Lui și înțelegem ce ne spune. Nu devenim niciodată experți certificați în rugăciune și nu încetăm niciodată să învățăm să comunicăm cu Dumnezeu; experiențele noastre continuă să devină mai bogate și mai bune.

Dumnezeu are atât de multe pentru tine și, deși este posibil să nu fi ajuns la destinația ta finală, poți să-I mulțumești lui Dumnezeu că ești pe calea bună. Atât timp cât progresezi, nu contează dacă te târăști, mergi sau alergi. Fii perseverent!


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Ești în regulă și ești pe calea cea bună.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon