Fii plin de viață spirituală

În adevăr, legea Duhului de viață în Hristos Isus m-a izbăvit de legea păcatului și a morții (Romani 8:2).

Când încercăm să avem o relație cu Dumnezeu ținând legile religiei, ne vom simți întotdeauna mizerabili și învinși. Isus a împlinit pentru noi Legea în mod perfect și a plătit datoria pentru păcatele noastre și pentru nelegiuire, datorie pe care o aveam la Dumnezeu. El a deschis o cale pentru noi pentru a ne putea apropia de El prin credința în El și nu prin faptele noastre.

Isus a spus că dacă Îl iubim, vom ține și vom asculta de poruncile Lui (vezi Ioan 14:15). El nu a spus că dacă vom ține poruncile Lui, ne va iubi. Isus ne iubește deja și vrea ca noi să răspundem la dragostea Lui, fiind doritori să ascultăm de El. De-asemenea, vrea să știm că atunci când greșim, putem fi iertați imediat și în totalitate.

Sub Vechiul Legământ, păcatul producea moarte spirituală, dar Legea Dragostei sub care trăim noi acum produce viață în noi. Dragostea lui Dumnezeu este extraordinară și faptul că înțelegem că nu suntem sub presiunea de a ne comporta perfect tot timpul, ne face să ne relaxăm în prezența Lui și să-I auzim vocea.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi: Lucrarea lui Isus de la cruce face posibil pentru tine să te bucuri de părtășia intimă cu Dumnezeu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon