Folosește-ți autoritatea!

Folosește-ți autoritatea!

Iată că v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpioni şi peste toată puterea vrăjmaşului: şi nimic nu vă va putea vătăma. – Luca 10:19

Isus nu a promis că nu vom avea de-a face cu situații stresante. În Ioan 16:33, El a spus: „… În lume veți avea necazuri…”, dar El merge mai departe și spune că noi putem fi plini de voie bună, pentru că El a biruit lumea. Acest verset ne învață că nu trebuie să ne stresăm așa cum face lumea, pentru că Isus a biruit lumea și puterea ei de a ne mai face rău, iar acum noi putem să abordăm provocările cărora trebuie să le facem față în viață într-o manieră calmă și plină de încredere.

Luca 10:19 spune: Iată! V-am dat autoritate… peste toată puterea vrăjmașului; și nimic nu vă va vătăma. Aici Isus ne spune că ne-a echipat pentru a birui lumea, așa cum a făcut-o El!

Chiar dacă trebuie să facem față unor situații provocatoare și stresante, care nu vor fi întotdeauna ușor de rezolvat, Isus ne-a asigurat că nimic nu ne poate înfrânge, dacă noi procedăm în modul corect – potrivit voii Lui.  Folosește autoritatea pe care o ai în Hristos și biruiește obstacolele!


Rugăciune

Doamne, am primit autoritatea și puterea pe care Tu mi-ai dat-o în Hristos. Învață-mă cum să umblu în autoritatea Ta și să biruiesc încercările și provocările acestei lumi, cum a făcut-o Isus.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon