Gândurile inimii lui Dumnezeu Gândurile inimii lui Dumnezeu

Gândurile inimii lui Dumnezeu

Dar sfaturile Domnului dăinuie pe vecie, şi planurile inimii Lui, din neam în neam (Psalmul 33:11).

Eu știu că ai vrea să Îl auzi pe Dumnezeu zilnic și sincer cred că acest lucru este posibil dacă îți formezi obiceiul de a asculta. Sfatul Lui a fost pus la dispoziția tuturor generațiilor, dar prea puțini și-au luat timp să asculte. A-L aștepta pe Dumnezeu nu înseamnă să stăm ore în șir încercând să Îl auzim, ci înseamnă că recunoaștem că nu putem face lucrurile așa cum trebuie fără El. Nu alergăm prin propriile forțe, făcând ceea ce vrem, ci Îl întrebăm pentru a fi călăuziți de El.

Eu am încredere că atunci când Îi cer lui Dumnezeu să mă călăuzească, El o face. Pe parcursul zilei, nu aud vocea audibilă a lui Dumnezeu spunându-mi ce trebuie să fac, dar am un sentiment în inimă cu privire la direcția în care trebuie să merg. De exemplu, m-am trezit dimineață având un plan pentru ziua ce îmi stă în față. Voiam să stau acasă întreaga zi, chiar dacă fiul meu ne-a invitat să luam prânzul cu el și cu familia lui. În timp ce mă rugam, am simțit că timpul petrecut cu el ar fi valoros și că ar trebui să merg. Dumnezeu mi-a schimbat inima și am știut că ziua mea va fi mai bună, dacă ascult de călăuzirea Lui și nu de planul meu.

Încrede-te în Dumnezeu ca să primești călăuzirea Lui și nu fi încăpățânat cu privire la panul tău. Poate că Dumnezeu are o surpriză sau o aventură pentru tine și nu vrei să o ratezi.


Cuvântul lui dumnezeu pentru astăzi: Dacă Dumnezeu îți schimbă inima, fii ascultător și schimbă-ți planurile!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon