În orice vreme

În orice vreme

„Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea.” (Psalmii 34:1)

Credința și încrederea în Dumnezeu nu trebuie exercitate doar uneori sau din când în când; noi putem trăi în credință în orice vreme. Cu ajutorul lui Dumnezeu, putem învăța să trăim din credință în credință, încrezându-ne în Domnul atunci când totul e bine, dar și când e mai greu. E ușor să crezi în Dumnezeu atunci când totul e bine, dar numai atunci când ne confruntăm cu o situație provocatoare și decidem să ne încredem în Dumnezeu dăm dovadă cu adevărat de un caracter puternic.

Psalmii 34:1 ne încurajează să Îl binecuvântăm pe Domnul în orice vreme. Mai sunt câteva versete care ne enumeră lucruri pe care să le facem în orice vreme – să ne împotrivim diavolului în orice vreme, să credem în Dumnezeu în orice vreme, să îi iubim pe ceilalți în orice vreme – și nu doar atunci când ne e convenabil sau ne simțim bine.

Tentația e adesea prezentă în viața noastră și, atât timp cât ne aflăm aici, pe acest pământ, va trebui să ne disciplinăm emoțiile, stările de spirit și cuvintele pe care le rostim, astfel încât să rămânem calmi și liniștiți, indiferent de situația în care ne aflăm sau de circumstanțe. Acest lucru ne permite să avem o relație apropiată cu Dumnezeu și să umblăm în bucuria Duhului Său.


Din moment ce îți poți alege singur ce să gândești, atunci când îndoiala îți dă târcoale, poți învăța cum să ajungi să o recunoști și să spui: „Nu, mulțumesc”, alegând să crezi în continuare!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon