În perioade de criză

În perioade de criză

„Atunci, oricine va chema Numele Domnului [invocându-L, adorându-L și închinându-se Domnului – lui Hristos] va fi mântuit.” (Faptele apostolilor 2:21, Biblia amplificată)

Cu mulți ani în urmă, înainte de a apărea legea referitoare la purtarea centurilor de siguranță, într-o zi, un prieten mergea cu mașina și cu fiul său în mașină printr-o intersecție aglomerată. Ușa mașinii de pe partea copilului nu era prea bine închisă, iar acesta a luat o curbă strânsă. Ușa mașinii s-a deschis larg, iar băiețelul s-a rostogolit din mașină direct în mijlocul traficului! Ultimul lucru pe care l-a văzut prietenul meu au fost niște roți de mașină deasupra fiului său. El nu a putut să mai facă nimic decât să strige „Isuse!”

A oprit mașina și a fugit spre fiul său. Spre uimirea lui, fiul său nu pățise nimic. Însă bărbatul ce conducea mașina care aproape că lovise copilul devenise isteric.

„Nu fi supărat!” i-a spus prietenul meu. „Fiul meu este bine. Însă mulțumește-I lui Dumnezeu că ai reușit să oprești!”

„Nu înțelegi!” i-a răspuns omul. „Nici măcar nu m-am atins de frâne!”

Cu toate că acel om nu a putut face nimic, numele lui Isus a triumfat, iar viața băiatului a fost cruțată.
În perioade de criză, cheamă numele lui Isus. Cu cât mai mult vedem cât de credincios este El în perioade de nevoie și criză – cu cât mai mult vedem cât de puternic este numele Său în diferite situații – cu atât mai mult ni se dezvoltă credința, ne sporește încrederea și cu atât mai mult ne vom apropia de El.


Numele lui Isus va avea putere în fiecare criză cu care te vei confrunta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon