Îndemnați-vă unii pe alții

Îndemnați-vă unii pe alții

Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune. – Evrei 10:24

Am trei prietene cu care uneori iau masa sau mergem la cafea. De obicei, vorbim despre lucrurile pe care Domnul le-a pus pe inima noastră să le facem sau despre idei creative și moduri noi prin care să fim o binecuvântare. Cred că astfel de conversații sunt plăcute înaintea lui Dumnezeu.

Nu este nouă ideea de a-i încuraja pe alții pentru a face fapte bune. Evrei 10:24 spune că ar trebui să luăm în considerare a ne încuraja unii pe alții la dragoste și fapte bune. De fapt, ar trebui chiar să studiem și să ne gândim cum am putea să îi îndemnăm pe alții să facă fapte bune și lucrări pline de dragoste, prin care să-i ajute pe semenii lor.

A-L urma pe Dumnezeu este un lucru măreț, dar am constatat că este mult mai plăcut când faci acest lucru alături de prieteni. Doresc să te provoc să găsești oameni care gândesc ca tine și care doresc să Îl urmeze pe Dumnezeu. Planificați întâlniri în care să găsiți împreună căi practice pentru a trăi viața de credință. Găsiți moduri în care să-L puteți sluji pe Dumnezeu împreună, trăind în dragostea Lui.


Rugăciune

Duhule Sfânt, pune-mă alături de prietenii care mă vor ajuta să Te urmez îndeaproape. Doresc să trăiesc viața de credință alături de ei, îndemnându-ne unii pe alții să trăim prin dragostea lui Dumnezeu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon