Apropie-te de tron cu îndrăzneală

Apropie-te de tron cu îndrăzneală

Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie. – Evrei 4:16

Dumnezeu dorește să ne asumăm obiceiul de a alerga la El pentru a primi har (putere interioară supranaturală). Dorește să ne bazăm doar pe El.

Inamicul, însă, încearcă să ne mintă, spunându-ne că nu suntem suficient de buni pentru a fi în prezența lui Dumnezeu. Satana caută să ne convingă că am făcut prea multe greșeli ca Dumnezeu să dorească să mai aibă de-a face cu noi.

Dar Cuvântul lui Dumnezeu nu spune acest lucru. El spune că noi, ca și copii iertați și răscumpărați ai Săi, putem să ne apropiem cu îndrăzneală de tronul Său. Tu ai nevoie să primești astăzi acest adevăr și să alegi să trăiești conform lui.

În loc să spui: „Nu simt că Dumnezeu mă iubește”, „Nu simt că sunt iertat” sau „Nu simt că am un viitor”, spune „Dumnezeu mă iubește și nimic nu mă poate separa de dragostea Lui. El m-a iertat și eu mă pot apropia chiar acum de El, cu încrederea că mă acceptă.”

De fiecare dată când te simți nevrednic, amintește-ți ce spune Cuvântul lui Dumnezeu, iar apoi mergi înaintea Tatălui cu îndrăzneală. El așteaptă cu nerăbdare să te primească.


Rugăciune

Doamne, vin cu îndrăzneală înaintea Ta, bazându-mă pe Cuvântul Tău care spune că sunt iertat și că întotdeauna pot veni la Tine. Mulțumesc pentru că ai iertat căderile mele și pentru harul Tău, care mă ajută în vreme de nevoie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon