Învață să aștepți

Învață să aștepți

… dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc. – Isaia 40:31

Oamenii mă întreabă adesea: „Cum pot să știu sigur dacă chiar Îl aud pe Dumnezeu sau doar inventez lucruri?”

Cred că răspunsul este să înveți să aștepți. Când avem de luat decizii importante, simțim adesea nevoia de a ne grăbi. Trebuie să facem ceva și trebuie să acționăm chiar acum! Dar înțelepciunea divină ne spune să așteptăm până când avem o imagine clară despre ceea ce trebuie să facem și când trebuie să facem.

Cu toții trebuie să ne dezvoltăm capacitatea de a face un pas înapoi și a vedea fiecare situație din perspectiva lui Dumnezeu. Numai atunci putem lua deciziile așa cum vrea El.

Puerea se găsește în așteptare. Când Îl aștepți pe Domnul, poți simți în duhul tău ce vrea Domnul, de fapt, să faci… nu ceea ce crezi că vrei să faci.

Când te confrunți cu orice decizie dificilă, este bine să aștepți până când ai un răspuns clar, înainte să faci un pas pe care îl poți regreta. S-ar putea să te simți incomodat și să te grăbești, dar nu permite ca această presiune să aibă prioritate față de înțelepciunea și cunoașterea lui Dumnezeu.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să fiu prins în tensiunea momentului ca să iau o decizie pe care o regret. Adu-mi aminte să Te aștept în fiecare zi. Poate că e greu, dar merită să primesc înțelepciunea și priceperea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon