Învață să te încrezi în planul lui Dumnezeu pentru tine

Învață să te încrezi în planul lui Dumnezeu pentru tine

Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra – Psalmul 37:5

Îți poți simplifica viața învățând să îți dezvolți încrederea în Dumnezeu. Mult prea adesea nu ne îngăduim să avem încredere. Poate că încrederea ți-a fost înșelată de prea multe ori în trecut sau poate ești o persoană foarte independntă. Chiar dacă aceasta e situația, este foarte important să înveți să te încrezi în Dumnezeu.

Încercând pe cont propriu să faci ca lucrurile să meargă în viața ta, ajungi stresat peste măsură de mult și vei claca, fără ca măcar să rezolvi lucrurile. Însă planul lui Dumnezeu este întotdeauna mai bun decât al nostru. Omul care Se încrede în Dumnezeu știe că El are calea cea mai bună.

Încrederea nu se produce în mod miraculos, ci crește în timp ce noi facem pași ai credinței, experimentând credincioșia lui Dumnezeu. Trebuie să reziști îndoielii, fricii, nesiguranței sau chiar independenței tale, ca să poți continua viața cu încredere deplină în Dumnezeu. Când te raportezi astfel, nu trebuie să te mai lupți atât de mult să faci lucrurile să funcționeze.

Încrederea în Dumnezeu aduce odihnă supranaturală sufletului nostru și ne permite să ne trăim viața în mod simplu și liber așa cum vrea El vrea să o trăim. Deci, chiar și atunci când nu are sens pentru tine, încrede-te în El și experimentează libertatea și odihna Sa.

Rugăciune

Doamne, căile Tale sunt mai bune decât ale mele și știu că încrederea în puterea mea nu mă duce nicăieri. Îmi pun încrederea în Tine. Chiar când nu nu voi înțelege uneori, aleg să mă încred în Tine, știind că vei face ca planurile Tale să se îmfăptuiască.  

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon