Isus e Stânca ta

Isus e Stânca ta

„În adevăr, făgăduințele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El [Hristos] sunt ‚Da’ [răspuns]; de aceea și ‚Amin’ [așa să fie] pe care-l spunem noi, prin El [în Persoana Sa și prin intermediul Său], este spre slava lui Dumnezeu.” (2 Corinteni 1:20, Biblia amplificată)

În mai multe locuri din Biblie, cum ar fi, de exemplu, în 1 Corinteni 10:4, Isus este numit „Stânca”. Apostolul Pavel ne spune în Coloseni 2:7 că trebuie să fim înrădăcinați și zidiți în Isus.

Dacă rădăcinile noastre se înfășoară în jurul lui Isus Hristos, atunci stăm bine. Însă, dacă se agață de orice altceva, atunci vom avea probleme.

Nicio persoană și niciun lucru nu vor putea fi atât de solide și de încredere precum Isus. De aceea este important să îi îndrumăm pe oameni spre Isus. Oamenii sunt mereu predispuși la păcat. Însă Isus Hristos nu este. Încrede-te pe deplin și fără abatere în El, nu în oameni, nici în circumstanțe, în nimic și nimeni altcineva.

Dacă nu îți pui speranța și credința în Stânca mântuirii tale, vei avea parte de dezamăgiri, care te vor duce la descurajare și devastare. Ar trebui să avem atât de multă încredere în iubirea pe care ne-o poartă Dumnezeu încât, cu orice ne-am confrunta, să știm în străfundul inimii noastre că El ne este alături și că nu ne va dezamăgi niciodată.

Fără Hristos, nu suntem în stare de nimic. Fără Dumnezeu, suntem neajutorați; cu El alături, nimic nu ne e imposibil.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon