Isus nu este un fariseu

Isus nu este un fariseu

Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. – Ioan 3:18

Dumnezeu dorește să îi vindece pe copii Săi de rănile trecutului, care au fost cauzate de respingere. El dorește să știi că niciodată nu te va respinge. În Matei 11:28 spune: „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă”. Acest cuvânt este și pentru cei care muncesc din greu să fie perfecți și care, atunci când eșuează, se împovărează singuri cu sentimente de vinovăție.

În Ioan 3:18 Isus a vorbit oamenilor care încercau să trăiască sub legea fariseilor. Nu era deloc ușor să fii pe placul farieseilor – care și astăzi mai sunt printre noi. Sunt convinsă că știți măcar pe cineva care, în mod subtil, îți transmite mesajul: „Te voi accepta dacă faci lucrurile perfect și mă mulțumești, dar dacă nu va fi așa, te voi respinge și nu îți voi mai acorda dragostea mea”.

Isus nu este un fariseu. În Ioan 3:18, El spune că, acela care crede în El, nu va fi respins niciodată. Crede în Isus, iubește-L, stai alipit de El, contează pe El și încrede-te în El. Atunci, cu siguranță vei putea intra în bucuria vieții din abundență pe care Isus ți-o oferă.


Rugăciune

Doamne, mulțumesc că mă iubești și întotdeauna mă accepți. Cred în tine, Te iubesc și contez pe Tine cu tot ceea ce este în mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon