Isus, Prințul păcii

Isus, Prințul păcii

„Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” (Ioan 14:27)

Atunci când suntem stresați încercăm să eliminăm lucrurile care credem că ne cauzează problemele. Însă trebuie să fim conștienți că sursa stresului nu stă în dificultățile, circumstanțele sau situațiile prin care trecem. Stresul vine atunci când tratăm lucrurile din perspectiva lumii, în loc să ne punem toată încrederea în Isus Hristos, Prințul păcii.
Sângele lui Isus ne-a adus pacea; ea ne-a fost dată ca un dar de la Isus, însă noi trebuie să fim gata să ne schimbăm modul în care abordăm problemele. Dacă vrem să ne bucurăm de pacea lui Dumnezeu trebuie să avem grijă să nu lăsăm anxietatea, frustrarea, amărăciunea, cearta, ofensa sau legalismul să pună stăpânire pe noi.

Chiar dacă ne vom confrunta cu diferite probleme, putem avea pacea lui Isus, deoarece El a biruit lumea (Ioan 16:33). El ne-a dat puterea de a birui stresul și agitația! Pacea este la dispoziția noastră; tot ceea ce trebuie să facem este să o alegem!

Prințul păcii, Isus Hristos, care trăiește în cei care L-am primit ca Domn și Mântuitor, ne va arăta ce decizii specifice trebuie să luăm cu privire la fiecare situație, pentru a avea pace.

Este minunat ce putem realiza prin Isus Hristos, dacă alegem să confruntăm fiecare problemă pe rând și să trăim cu pacea Lui în inimă.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon