Lasă furtuna să se potolească

Lasă furtuna să se potolească

Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor. —Psalmul 46:1-2

M-am confruntat cu atât de multe furtuni în viața mea – unele asemănătoare cu furtunile scurte de după-amiază care apar în timpul verii și altele care se asemănau cu uraganele de gradul patru!

Dacă am învățat ceva despre acele furtuni, este că nu durează pentru totdeauna și nu trebuie să iau decizii majore în mijlocul lor.

Gândurile și sentimentele o iau razna în timpul crizelor, dar acestea sunt exact momentele în care trebuie să fim atenți în luarea deciziilor. Adesea mă îmi zic în gând: „Lasă emoțiile să dispară înainte să iei o decizie.”

Trebuie să rămânem calmi și să învățăm să ne concentrăm să facem ceea ce putem face și să avem încredere în Dumnezeu că va face ceea ce noi nu putem face.

În loc să te îneci în griji și frică, conectează-te cu Dumnezeu care vede dincolo de furtună și deține imaginea de ansamblu.

El Se asigură că tot ce trebuie să se întâmple în viața noastră se întâmplă la momentul potrivit, acționează la viteza potrivită și ne face să ajungem în siguranță la destinațiile pe care El le-a planificat pentru noi.


Rugăciune

Doamne, știu că nu pot controla totul, așa că voi face tot ce pot ca să mă încred in Tine că vei face ce eu nu pot. Furtunile vieții nu mă pot controla. Mă încred în planurile Tale pentru mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon